FAQ Search
Memberlist Usergroups
Profile
  Forum Statistics Register
 Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
Moonpod Homepage Starscape Information Mr. Robot Information Free Game Downloads Starscape Highscore Table
Lost my first Chip?
Post new topic   Reply to topic    Discussion Pod Forum Index -> Mr. Robot Support View previous topic :: View next topic  
 Author
Message
kfcrispy



Joined: 28 Oct 2007
Posts: 11



PostPosted: Sun Oct 28, 2007 12:37 am    Post subject: Lost my first Chip? Reply with quote

I just started this game... I received a Chip for my Chip Shield that reflects damage / regains Energy / uses 1 Power point sometimes when a block occurs.... but now it's gone.

I noticed it was missing shortly after moving the Chip Shield over to the repair robot (2nd playable character other than Asimov), and saw it working for a bit. Then by the time I got the 3rd character and went to the Equip screen, the Chip was gone.

I am sure I didn't sell it and have no idea where it went. Has this happened to others?
Back to top
View user's profile
Blizgerg



Joined: 09 Jan 2005
Posts: 155
Location: The Planet Stinky Socks



PostPosted: Sun Oct 28, 2007 9:56 pm    Post subject: Reply with quote

I believe I remember seeing someone else having trouble with those augments dissapearing when the item that they where installed on was unequiped. I could not find the post. I got the idea that it should be fixed in the latest version? What version are you using?
Back to top
View user's profile
Poo Bear
Pod Team
Pod Team


Joined: 14 Oct 2002
Posts: 4121
Location: Sheffield, UK



PostPosted: Mon Oct 29, 2007 1:46 pm    Post subject: Reply with quote

I thought that was fixed. Your version number is displayed on the first menu screen when the game starts up.
Back to top
View user's profile Visit poster's website
kfcrispy



Joined: 28 Oct 2007
Posts: 11



PostPosted: Mon Oct 29, 2007 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

I got this game recently from Reflexive, it says 1.16 or 1.10, it's hard to tell.
Back to top
View user's profile
Fost
Pod Team
Pod Team


Joined: 14 Oct 2002
Posts: 3734



PostPosted: Mon Oct 29, 2007 11:10 pm    Post subject: Reply with quote

kfcrispy wrote:
I got this game recently from Reflexive, it says 1.16 or 1.10, it's hard to tell.

strange that it's hard to tell - should be quite readable. could you take a screengrab and post it for us. There is a broken version we are aware of, but reflexive never had that so it should have been impossible to get it from them -weird.
Back to top
View user's profile Visit poster's website
kfcrispy



Joined: 28 Oct 2007
Posts: 11



PostPosted: Tue Oct 30, 2007 2:17 am    Post subject: Reply with quote

ok i took a closer look. it's 1.10ZG
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Discussion Pod Forum Index -> Mr. Robot Support All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group