FAQ Search
Memberlist Usergroups
Profile
  Forum Statistics Register
 Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
Moonpod Homepage Starscape Information Mr. Robot Information Free Game Downloads Starscape Highscore Table
Starscape 2.1MP - No Sound During Gameplay
Post new topic   Reply to topic    Discussion Pod Forum Index -> Starscape Support View previous topic :: View next topic  
 Author
Message
sereneseal



Joined: 23 Feb 2008
Posts: 2
Location: Right here.



PostPosted: Sat Feb 23, 2008 7:40 am    Post subject: Starscape 2.1MP - No Sound During Gameplay Reply with quote

When starting up Starscape, the main menu screens all have music and sound effects. However, when I begin a game, there's no sound whatsoever. Except for the silence, the gameplay is normal. Is this a software bug? Or something incorrectly configured in my hardware?

Here's my PC's specs:

Starscape version: 2.1MP CD Installation
OS: Windows Vista - Home Premium
CPU: Intel Core 2 Duo T7200 - 2.0 GHz
RAM: 2 GB
GPU: NVidia GeForce Go 7400


The game doesn't crash, thankfully enough, so no error message popups. Just no sound in the intro and actual gameplay. It's only when I exit the game and return back to the main menu that the music appears.

Thanks in advance for any help you can provide!
Back to top
View user's profile
Poo Bear
Pod Team
Pod Team


Joined: 14 Oct 2002
Posts: 4121
Location: Sheffield, UK



PostPosted: Sat Feb 23, 2008 10:36 am    Post subject: Reply with quote

Sorry about that. Sound effects work fine under winXP and have mysteriously stopped under Vista Sad Thanks for letting us know, I'll look into it.
Back to top
View user's profile Visit poster's website
Poo Bear
Pod Team
Pod Team


Joined: 14 Oct 2002
Posts: 4121
Location: Sheffield, UK



PostPosted: Sun Feb 24, 2008 3:22 pm    Post subject: Reply with quote

Hi, I've just emailed you a new exe to try, hope it works Smile
Back to top
View user's profile Visit poster's website
sereneseal



Joined: 23 Feb 2008
Posts: 2
Location: Right here.



PostPosted: Sun Feb 24, 2008 7:41 pm    Post subject: Reply with quote

Well, I've only just finished playing through the tutorial, but so far everything's normal, sound included!

Thanks for working your magic so quickly. Very Happy
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Discussion Pod Forum Index -> Starscape Support All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group